Hoi! Ik ben Evi van der Kooij. Ik ben 16 jaar oud en woon in Groenekan. Ik zit in 4 VWO op de Werkplaats in Bilthoven. Volgend jaar ga ik het fantastische avontuur aan met Masterskip! Op deze pagina vertel ik je daar graag meer over. 


Avontuur en uitdaging, de wereld ontdekken en nieuwe talenten ontwikkelen. Dat is wat mij zo gaaf leek toen ik voor het eerst over Masterskip hoorde. Mijn school was ook erg enthousiast en positief toen ik hun vertelde over mijn plannen. Toestemming kwam er dan gelukkig ook snel. Ik ben vanaf dit jaar gestart met een  natuurkunde, gezondheid en techniek profiel en ga deze vakken op mijn reis voortzetten aan boord. Van te voren ga ik hiervoor een leerplan opzetten met mijn mentor en docenten. 


Buiten school om ben ik veel te bekennen op het hockeyveld en ook piano spelen doe ik regelmatig. Daarnaast houdt ik natuurlijk ook erg van watersporten. Ik zeil al van jongs af aan en sinds dit jaar zeil ik bij zeilvereniging GWV de Vrijbuiter en doe ik iedere zondag mee met de trainingsgroep! Ik vaar dan in een Splash boot. Ook hebben we nu een 2-mans laser in Loosdrecht liggen waar mijn vader en ik af en toe samen in zeilen. 

Ik heb het altijd heel erg interessant gevonden om nieuwe culturen te leren kennen en de wereld te ontdekken. Ik kan dan ook niet wachten om volgend jaar aan boord te stappen van de Wylde Swan en het avontuur aan te gaan!