Van ieder bedrag dat ik ophaal, gaat 20% naar Stichting Cuba Adelante. Mijn streefbedrag hiervoor is €1000. 


ACTIES

Een essentiëel onderdeel van het Masterskip programma is dat wij zelf leren verantwoordelijkheid te nemen, dus ook voor de financiering van onze reis. Om de reissom bij elkaar te krijgen ga ik allemaal verschillende acties en events organiseren. Op deze pagina houd ik je op de hoogte van al mijn acties en de voorbereiding op mijn reis!


Lopende acties

Kaarten actie

Hoe leuk is het om in deze digitale tijden nog eens een kaartje te ontvangen! Voor allerlei gelegenheden heb ik tien verschillende ansichtkaarten ontworpen; kerst & nieuwjaar, verjaardag, bedankje en meer. Op de foto hiernaast zie je alle tien de verschillende kaartjes. Hiermee maak je niet alleen de ontvanger van het kaartje blij, maar ook mijzelf en stichting Cuba Adelante! 

10 kaarten per pakketje
Prijs: €10*

* Exclusief €2 verzendkosten, maar gratis bezorgd binnen gemeente De Bilt
* 20% van de opbrengst gaat naar stichting Cuba Adelante

Bestellen:
Stuur een berichtje naar onderstaand nummer met het adres en het aantal kaart pakketjes dat je zou willen ontvangen. Vervolgens ontvang je een Tikkie en stuur ik de kaartjes naar je op. 

06 139 45 375


Afgeronde acties

Zonnebloemen Actie

Afgelopen maand heb ik ik mijn aller eerste actie gehouden! Hiervoor heb ik bossen zonnebloemen verkocht. Deze bloemen heb ik lokaal mogen plukken, dankzij een boer uit het dorp. Heel erg bedankt, het was een succes!